Havaneres a Cala Montgó amb Terra Endins

El grup Terra Endins en una cantada d'haveneres feta a Montgó amb el suport de La Cala Cal PepHavaneres a Cala Montgó amb Terra Endins, aquesta nit, a la platja de Montgó. Fem la tradicional cantada d’havaneres, les primeres des de la defunció de l’ànima d’aquesta cantada, Arseni Girbal. Malgrat la pèrdua de l’Arseni i la retirada d’en Jaume, Terra Endins continua al peu del canó. Han incorporat un nou baríton i un nou contrabaixista, en Joan i en Pablo.

Terran Endins i les havaneres de Montgó

Terra Endins revisita les peces que més han marcat el gènere de l’havanera en aquests més de 40 anys de recorregut. Terra Endins ha ajudat a convertir-los en la banda sonora dels estius del nostre país. Creat
l’agost de 1974. Terra Endins no ha deixat mai de cantar havaneres, sardanes i cançons populars.

Actualment, el grup està format per en Miquel Llorenç a la Guitarra i a la veu de tenor, per en Joan Vila a la veu de tenor, en Joan Vila Safont a la veu de bariton, en Narcís Palomeras a la veu de baix i en Pablo Serna al contrabaix. La cantada d’havaneres és possible gràcies a la iniciativa de Waikiki Cala Montgó, Camping Resort Illa Mateua, Camping Cala Montgo, La Garota, Can Miquel Restaurant, La Brasa de Can Miquel i La Cala Cal Pep.