Rockabye de Clean Bandit amb l’entorn de Cala Montgó

Clean Bandit ha triat l’entorn de Cala Montgó, entre d’altres localitzacions, per enregistrar el videoclip del seu tema Rockabye. Anit se’n va fer ressò el Telenotícies de TV3. I, com en el cas de Somboits, a nosaltres el que ens agrada és que es triï el nostre entorn per fer-hi vídeos com aquests. Des de la Cala Cal Pep sempre hem dit que tenim la sort d’estar en un dels paratges naturals més bonics de la Costa Brava. Aquests vídeos ho demostren.

Rockabye i Rock-a-bye-Baby

“Rockabye” és una cançó de grup electrònic britànic Clean Bandit, amb el cantant de Jamaica Sean Paul i la cantant britànica Anne-Marie. Va ser publicat el 21 d’octubre de 2016. Va ser el seu primer single des de la sortida de Neil Amin-Smith del grup. A la vegada, serveix com el primer senzill del seu proper segon àlbum d’estudi. La cançó és sobre les dificultats de les mares solteres i al·ludeix a la cançó infantil, “Rock-a-bye Baby”.

La cançó es va convertir en el número u del Regne Unit de Nadal per al 2016. És la primera cançó en la història de les llistes de convertir-se en el número u de Nadal després de ja estar al top de les llistes durant sis setmanes. En total, la cançó va passar 9 setmanes en el top de la llista de singles del Regne Unit. A més, també va encapçalar les llistes en més de 20 altres països.