Videoclip de Somboits fet a Cala Montgó

Que Cala Montgó és un lloc excepcional nosaltres no n’hem tingut mai cap dubte. I el que ens agrada és que hi hagi gent que ens vingui a veure. I quedi tan enamorat que faci coses com aquesta que han fet els Somboits. Us deixem el seu videoclip ‘Desafiant’ rodat íntegrament tot just davant de casa nostra.

I qui són els Somboits?

Doncs segons que ens diuen a la seva plana web, el grup va néixer l’hivern de 2015. Amb el propòsit de gaudir fent música i que la gent gaudís amb ells. Primer, amb salsa, rumba, ska i reggae i que ha evolucionat en un estil que beu del txa-txa-txà o la salsa amb tocs de jazz i swing.

Durant la primavera i l’estiu de 2015 van fer una desena de concerts i van posar a prova els primers temes propis. A finals d’any van gravar el primer EP (‘EP (2016)’, autoproduït) format per quatre temes.

Al 2016 el grup fa un pas endavant: 20 concerts. Barraques de la UdG, Barraques de Roses o el Festival Acústica de Figueres. Fan de banda sonora de l’espectacle ‘Bè, el primer dubte dels pastors’ de la companyia A Mossegades.

Durant la tardor del mateix any el grup entra a enregistrar el seu primer disc d’estudi a l’Estudi la Vall de la mà del productor Marc Martín i el presenta a la primavera de 2017 sota el nom de ‘SUCRE!’ (RGB Suports) .